Daily Mail favoriete krant van Britse overspelige vrouwen

De tabloid Daily Mail is de favoriete krant van de vrouwelijke leden van de datingsite IllicitEncounters.com/, een site waar gebonden mensen op zoek kunnen naar een flirt of een slippertje met een andere gebonden man of vrouw. De website ondervroeg zowel het mannelijke als vrouwelijke deel van haar clientèle, en bij de vrouwen stond de Daily Mail stijf bovenaan, met 54%. Het is moeilijk om deze krant met een Nederlands dagblad te vergelijken; met De Telegraaf doen we ons dagblad voor Wakker Nederland te kort.

Roddels en Achterklap

The Daily Mail doet verslag van het nieuws, maar staat ook dagelijks bol van de roddels, intriges en andere minder belangrijke zaken. Denk aan een soort Privé. De vrouwen die ingeschreven staan op een site voor vreemdgaan smullen waarschijnlijk van de verhalen van andere celebrity vreemdgangers, of praten hiermee hun gedrag goed. The Sun, ook een rioolblad op tabloidformaat vol met achterklap, deed het opvallend genoeg weer minder goed bij de vrouwen (8 procent). Misschien komt dat omdat in dit dagblad ook een hoop aandacht aan sport wordt besteedt, waar de dames dan weer minder geïnteresseerd in zijn.

De mannen die op zoek zijn naar een slippertje kozen voor meer serieuze dagbladen. Niet verwonderlijk, vindt de eigenaar van Illicit Encounters: het mannelijke deel van de leden bestaat voor een groot deel uit succesvolle zakenmensen. Ook zij gaan kennelijk vreemd, maar in elk geval is het zo dat graag op de hoogte blijven van het laatste economische nieuws. De volledige uitslag van het onderzoekje uit Engeland is als volgt: De favoriete kranten bij de vrouwen en mannen zijn:

Vrouwen

Daily Mail 54%
The Guardian 21%
The Metro 11%
The Sun 8%
Een andere krant 6%

Mannen

The Times 32%
The Telegraph 27%
The Guardian 14%
The Sun 8%
Een ander dagblad 19%

De laatste tijd zijn er steeds meer diensten voor overspelige mannen en vrouwen actief. In Nederland kun je hierbij denken aan SecondLove en C-dating, maar de laatste tijd is ook Victoria Milan in opkomst. Secondlove heeft inmiddels al een ledenbestand van meer dan 250.000 mensen. Illicit Encounters heeft er ruim 700.000. Hopelijk houdt SecondLove binnenkort ook eens een onderzoekje; we zijn benieuwd en publiceren het graag. Met dank aan een artikel in The Daily Mail.

Leave a Comment