Echtgenoten, kijk uit… Vrouwen zijn grootste overspelers op Valentijnsdag

Victoria Milan, de overspelsite die service verleent aan mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een online anonieme affaire, komt met nieuwe enquête-gegevens: mannen geven tweemaal zoveel uit aan hun minnaressen, maar vrouwen zullen op Valentijnsdag het meest een scheve schaats rijden. Victoria Milan, de overspelsite die service verleent aan mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een online anonieme affaire, komt met nieuwe enquêtegegevens: mannen geven tweemaal zoveel uit aan hun minnaressen, maar vrouwen zullen op Valentijnsdag het meest vreemdgaan.

Overspelige Vrouwen

Volgens Victoria Milan (meer info) wijzen de resultaten van de enquête erop, dat Valentijnsdag voor achterdochtige echtgenoten een geschikte dag zou kunnen zijn om overspelige vrouwen te betrappen. De site ondervraagde 4.500 leden met betrekking tot hun Valentijnsplannen. Terwijl een meerderheid van de mannelijke respondenten (74%) Valentijnsdag met hun vrouw zal vieren, besluit een verrassende meerderheid (66%) van de ondervraagde vrouwen om manlief thuis te laten en de avond met een minnaar door te brengen.

Gelukkig getrouwde oprichter Sigurd Vedal zegt er het volgende over: “Victoria Milan zal zich voorbereiden op de piek in nieuwe lidmaatschappen rondom Valentijnsdag, aangezien de enquête-gegevens de vraag ernaar bevestigen. Een driedaagse periode, die bestaat uit Valentijnsdag en de dag ervoor en erna, vormt piekdagen voor overspelige partners om hun minnaar of minnares te ontmoeten. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een grotere piek in lidmaatschappen zullen zien, aangezien overspelige vrouwen een veilige manier zoeken om hun rendez-vous te plannen.”

Het onderzoek toonde tevens aan dat mannen voor Valentijnsdag twee keer zo veel uitgeven aan hun minnaressen dan aan hun echtgenotes. Ontrouwe mannen kijken anders naar hun echtgenotes dan minnaressen. Dit kan verklaren waarom veel ongelukkige echtgenotes ervoor zullen kiezen om Valentijnsnacht met hun minnaar door te brengen!

Dirkje van Bennekom, woordvoerder van VictoriaMilan.nl zegt: “Deze cijfers weerspiegelen de moderne vrouwelijke trend om actief naar plezier en emotionele vervulling te zoeken op een manier die nog ondenkbaar was in voorgaande generaties.”

Victoria Milan is in oktober 2010 opgericht door gelukkig getrouwde Sigurd Vedal. Het is een controversiële overspel site met de slogan ‘Herleef de passie – begin een affaire’. De toonaangevende Europese online dating site is specifiek ontworpen voor gehuwden of anderszins gebonden volwassenen die een discrete flirt of affaire in het echte leven zoeken. Victoria Milan telt momenteel meer dan twee miljoen leden in negentien landen.

1 thought on “Echtgenoten, kijk uit… Vrouwen zijn grootste overspelers op Valentijnsdag”

  1. Wel grappig om te zien dat inderdaad de vrouwen vreemdgaan. Altijd de scheinheilige spelen en zeggen dat de mannen het kwaad doen. Veel van mijn vriendinnen gaan ook vreemd. Gelukkig ik niet…

Leave a Comment