Een geheime aanbidder, wat nu?

Een geheime aanbidder, wat doe je daar mee? Het is natuurlijk een geweldig compliment en het is een van de leukste manieren om te flirten. Want het raadsel is onderdeel van de spanning. De mysterie.

Flirten kan dus ook prima anoniem, want dat is natuurlijk de clue van een geheime aanbidder. Maar wat doe je met de cadeaus en de briefjes van een geheime aanbidder?

Al in een relatie

Als je al in een relatie bent dan kan het wat ongemakkelijk zijn, want jaloezie speelt natuurlijk al gauw een rol. Het kan ook een manier zijn om de relatie weer aan te wakkeren wanneer deze wat stil is komen te liggen. Het vuur is belangrijk voor een lange en gezonde relatie. Dus wil je je relatie een klein zetje geven? Stuur je partner een brief of bloemetje van een geheime aanbidder! Let er wel op dat het ook een verkeerde reactie op kan wekken.

Klassieke cadeaus

Het leukste is als je een handgeschreven kaartje krijgt met een subtiele hint van wie het komt en wat diegene van je vindt. Vaak doet een bos bloemen of een doosje bonbons het goed bij de dames en vinden mannen het leuk als ze iets simpels krijgen waar ze gek op zijn of waar ze fan van zijn. Doe daarbij een leuk berichtje en de kriebels rillen op een positieve manier door het lichaam.

Moet je ingaan op een geheime aanbidder? Nee, dat hoeft natuurlijk niet. Maar het kan natuurlijk wel erg leuk zijn! Spanning nodig naast de sleur? Check Secondlove of Victoria Milan.

Ervaringen met geheime aanbidders

Heb jij wel eens een geheime aanbidder gehad? Of misschien was je zelf wel de persoon die iemand stiekem aanbad en trakteerde op anonieme brieven en cadeautjes. We zijn benieuwd naar de spannende verhalen!

Leave a Comment