Geheime affaire moet vooral creatief zijn en lekker ruiken

Een scheve schaats rijden: wat we willen is een lekker geurende, creatieve en spannende affaire!
Victoria Milan is een datingsite voor mensen die reeds een partner hebben, maar toch op zoek gaan naar meer spanning en vuur in hun leven.

Deze datingsite voor affaires deed een onderzoek naar de kwaliteiten die we willen terugvinden in een minna(a)r(es): passie, creativiteit én een lekkere lichaamsgeur zijn de belangrijkste eigenschappen waar een geheime liefde aan moet voldoen.

De zoektocht naar meer spanning in hun leven is de hoofdreden om op zoek te gaan naar een affaire voor een kleine 20 percent van de ondervraagde Nederlanders. Seksuele sleur of voorspelbaarheid in het algemeen zijn doorgaans dodelijk voor een relatie.

Het is voor iets meer dan 15 percent belangrijk dat de minnaar of minnares zeker niet te gehecht raakt en meer tijd gaat eisen. Het is niet de bedoeling dat de verhouding tot een vaste relatie leidt.

Aantrekkelijke geur en verzorgd uiterlijk

Dertien percent van de mensen die aan het onderzoek deelnamen staat er op dat hun lover zijn/haar lichaam tot in de puntjes verzorgt én lekker ruikt. Niet verwonderlijk; in ene relatie hebben zowel mannen als vrouwen na verloop van tijd (lees: enkele jaren) de neiging zich minder mooi te maken of zelfs de persoonlijke hygiëne wat te laten versloffen.

Er zit vaak sleur in een vaste relatie en er wordt minder uitgedaagd en gespeeld naarmate de jaren verstrijken. Mensen nemen dan al vlug een kijkje op een andere plaats om te zien dat ze daar kunnen vinden wat ze echt willen. Sommige dingen zien hun vaste partner helemaal niet zitten en dus gaan ze op zoek naar iemand om dit wel mee te proberen. Het is helemaal geen verrassing dat de hoofdpersonages uit het boek Fifty Shades of Grey zo populair zijn. Tien percent van de ondervraagden kickt wel op spannende spelletjes.

Liever geen persoonlijke vragen maar: genieten!

De meeste mensen verkiezen dat er door hun geliefde geen vragen gesteld worden over hun persoonlijke leven. Dit is normaal om dat de mensen al een thuis hebben, een relatie met verplichtingen. Mensen gaan dus via Victoria Milan op zoek naar een affaire zonder gevolgen. Het gaat er om dat deze mensen lekker uit de bol kunnen gaan, samen, zonder dat ze aan elkaar vastzitten. We schreven eerder al een artikel over deze contactsite voor gebonden mannen en vrouwen. Andere bekende datingsites voor vreemdgaan zijn SecondLove en C-date. Inschrijven bij deze sites kost niet; daadwerkelijk contact leggen met anderen wél.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen waar jou geheime liefde aan moet voldoen? Zijn mensen te veeleisend als het aankomt op een vaste partner en misschien ook wat betreft een second love? Als je staat ingeschreven bij Victoria Milan, Secondlove of C-date horen we graag je mening over deze sites!

Leave a Comment