Ik wil seks met getrouwde vrouwen of mannen

Sommige getrouwde vrouwen en mannen hebben dezelfde fantasie: sex met een andere getrouwde vrouw of man. De aantrekkingskracht van getrouwde vrouwen en gebonden mannen is op één of andere manier groot. De één vindt het geil als een getrouwde vrouw met hem wil seksen, de ander vindt getrouwde mannen weer aantrekkelijker dan single mannen. Vaak is het goed voor het eigen ego als iemand die een partner heeft met jou het bed in wil duiken: hij of zij zet immers de relatie op het spel, speciaal voor jou!

Erotische datingsites met getrouwde vrouwen

Seks met een getrouwde vrouw of man is sinds het digitale tijdperk alleen maar makkelijker geworden. Veel sexdating sites richten zich op mensen die seks of een affaire willen gaan met mensen die al een vaste relatie hebben en dus een scheve schaats willen rijden. Vroeger was het lastig om gelijkgestemden te vinden, nu ontmoeten ze elkaar op gespecialiseerde datingsites als SecondLove, Victoria Milan en C-date (zie onder)

Veel mannen en vrouwen die seksueel vastgeroest zitten in hun huwelijk staan namelijk open voor een slippertje. Soms gaat dit in onderling overleg, maar vaker gaat het lidmaatschap op een erotische datingsite stiekem en verborgen voor de partner. Sexcontact met gebonden vrouwen en mannen moet dan ook meestal discreet gebeuren, tenzij het om swingers gaat. Behalve echt neuken kan het hier ook om een beetje aandacht gaan of erotisch contact, eventueel per mail. Mensen die zich echt inschrijven bij een datingsite voor een avontuurtje met een ander dan de eigen partner, zoals SecondLove of C-Dating (zie onder) zijn niet altijd uit op fysiek contact; velen vinden stiekem flirten met ene ander al genoeg om wat stoom af te blazen.

Dus denk je: “ik wil sex met een getrouwde vrouw”, dan zijn de volgende datingsites daar zeer voor geschikt:

Een bekende datingsite voor overspel en slippertjes:
Secondlove. Deze erotische datingsite richt zich alleen op getrouwde vrouwen en mannen, of op mannen en vrouwen die sexcontact willen met een getrouwd persoon, of op zoek zijn naar wat spanning in hun leven. Discretie is verzekerd. De website kunt u hier bezoeken. Het inschrijven kost u niets. Meer info over Second Love op deze pagina.

1 thought on “Ik wil seks met getrouwde vrouwen of mannen”

  1. Hoi hoi,

    Lijkt me gezellig om met een getrouwde vrouw leuke en spannende dingen te doen Wie wil?

    Toontje

Leave a Comment