Seksuele moraal vrouwen verandert door James Bond

Het is al vijftig jaar geleden dat de eerste Bond film in de bioscoop verscheen. Iedereen herinnert zich nog wel hoe de knappe Ursula Andress in haar bikini uit de zee komt. De Bond girl weet wat ze wil en neemt het heft in eigen handen. Vanaf nu neemt zij controle over seksuele ontmoetingen. Dit was voor vrouwen het begin van een seksuele ommezwaai.

C-dating biedt een helpende hand bij het verwezenlijken van Bond-fantasieën bij dames en mannelijke Daniel Craig wannabee’s. Het feit dat 007 elke film weer zonder enige moeite meerdere vrouwen om zijn vinger weet te winden spreekt erg tot de verleiding: niet alleen bij de heren,maar zeker ook bij de dames. De seksuele moraal van vrouwen verandert duidelijk door Bond.

Vrouwen zoeken meer avontuur dankzij James Bond

Heinz Laumann, hoofd van C-date: “Vroeger was het niet zo evident voor vrouwen om een casual date te hebben, maar dankzij de Bond-films kwam hier verandering in. Het werd over het algemeen beter aanvaard dat ook vrouwen hun droombeelden wilden waarmaken. C-date helpt daar bij. We zorgen ervoor dat mensen onopvallend hun fantasie kunnen beleven.”

“Meer dan de helft van de leden van C-date zijn vrouwen. Het grootste deel onder hen is de dertig reeds gepasseerd. Sinds november 2012 groeide het aantal vrouwelijke leden weer en dit heeft zeker te maken met de release van de laatste Bond-film.” De site richt zich op casual dating, en is hiermee al in veel landen erg succesvol. We schreven er al eens een stuk over.

Seksuele avontuurtjes à la Bond

Een derde van de vrouwelijke leden gaf in een onderzoek van C-date toe dat ze eigenlijk wel meer casual sex zouden willen in hun leven. Vrouwen houden van ongecompliceerde en spontane seks. Minder dan één vijfde van de ondervraagden vervult regelmatig een seksuele fantasie en minder dan vijf procent verandert regelmatig van partner.

Bond zou gegarandeerd kiezen voor C-date

“Er zijn nog andere casual dating sites te vinden op het Internet, maar onze leden zijn verfijnd en volwassen. C-date is de ideale plek om je fantasieën waar te maken. Bond zou bij ons de perfecte, avontuurlijke en zelfverzekerde vrouw vinden die hij nodig heeft.” De laatste James Bond film, Skyfall, is een van de best bezochte films in Nederland.

Leave a Comment