Kwart van de moeders gaat vreemd en heeft sex met een ander

Uit Brits onderzoek is gebleken dat zo ongeveer 25% van de vrouwen met kinderen op enig moment binnen de relatie vreemdgaat. Het vreemdgaan van moeders komt voornamelijk voort uit onvrede met hun huidige relatie en met de vrouwelijke “midlifecrisis”.

Ruim vier duizend Britse moeders werden geënqueteerd door de website Netmums. 64& Van de moeders ging vreemd bij hun partner vóórdat er kinderen geboren waren. Eén op de drie ontrouwe mamma’s hield het bij een one-night-stand. Bij 40% was het vreemdgaan een gebeurtenis die vaker voorkwam. Vooral vreemdgaan en sex met een ex of de eerste liefde komen vaak voor. Ook vreemdgaan met een goede vriend van de vader van hun kind(eren) behoort tot de favoriete misstappen. Voornamelijk dus mannen in de bekende omgeving; slechts een derde ging vreemd met een “vreemde man”. Vele vreemdgaande mamma’s dus.

Een kleine troost: Vaders blijken nog erger te zijn. Dubbel zo erg zelfs, al geeft het onderzoek daar nou net weer geen cijfers bij. Ga je zelf wel eens vreemd, of denk je: ik wil vreemdgaan? Laat een reactie achter in de comments. Ben je zelf een moeder die vreemdgaant, dan ben je ook van harte uitgenodigd je reactie achter te laten.
Zelf vreemdgaan kan ook, check de sexdating sites voor vreemdgaan en erotisch contact rechts op de pagina.

Leave a Comment