MijnSexProfiel Dating en Sexcontact

Op zoek naar een erotische date? MijnSexprofiel is een nieuwe site waar je zelf een eigen sexprofiel kunt aanmaken. De site richt zich alleen naar mannen en vrouwen die serieus op zoek zijn naar een erotische date. Inschrijven bij MijnSexprofiel.nl is natuurlijk geheel gratis. Maar er zijn alternatieven:

Gratis inschrijven en zoeken

Na deze kosteloze inschrijving kun je snel op zoek naar gelijkgestemde mannen of vrouwen. Discretie is hierbij verzekerd. De site is geheel Nederlandstalig, rare fake-accounts uit vage landen zul je hier dan ook niet aantreffen. Rechts op de voorpagina zie je de meest recente aanwas van nieuwe leden, dus als je lid bent kun je dagelijks makkelijk zien of een leuk nieuw iemand zich heeft ingeschreven.

Wat opvalt aan deze datingsite is dat er gedurende de dag veel leden online zijn. Er wordt dus serieus gezocht naar erotische contacten. Via de handige zoekfunctie vind je snel gewillige leden uit jouw eigen regio. Elke provincie is ruim vertegenwoordigd; voor elk wat wils dus. Een uitstekende site voor casual dating (erotische afspraakjes waarvan beide deelnemers weten dat het alleen om de seks gaat).

Veel van de leden hebben een al dan niet herkenbare foto bij hun profiel geplaatst. Gezichten zijn niet altijd zichtbaar, maar vaak krijg je wel een goede indruk van iemand. Alle leden zijn uiteraard 18 jaar of ouder; jong volwassenen maar ook senioren zijn ruimschoots aanwezig op Mijnsexprofiel. Fakers worden door de klantenservice actief verwijderd van deze site; je date dus in een veilige omgeving. De site hanteert naar eigen zeggen geen abonnementskosten maar je betaalt met een soort credits: de zogenaamde sexpunten. Hiermee kunt u berichten versturen.

Tijdelijk kun je (een aantal) gratis berichten verzenden, en hiermee onderscheid MijnSexporfiel.nl zich van andere erotische contactsites. De leden zijn scheutig met het plaatsen van foto’s (daar ga je ook als eerste op af als je iemand zoekt voor sexcontact nietwaar?); er staan meer dan 80.000 foto’s op deze website.

Ervaringen en Klachten

Regels zijn er wel: u mag in uw profiel geen email-adres, skype-adres of msn-adres opnemen. Ook escorts, oplichters en aanbieders van betaalde diensten worden actief van de site geweerd; er is alleen plek voor particuliere vrouwen en mannen die oprecht op zoek zijn naar (eenmalig) sexcontact. Mocht u al ervaring hebben met deze datingsite: uw ervaringen of tips zijn meer dan welkom in de comments onder aan deze pagina. Ook klachten over deze dienst kunt u rustig achterlaten.

Schrijf je geheel gratis en binnen 1 minuutje in bij dé datingsite voor spannende contacten van Nederland: MijnSexprofiel.nl, de serieuze datingsite voor erotisch contact.

Leave a Comment