SecondLove Vreemdgaan Datingsite

In 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Nederlandse markt. SecondLove is niet zomaar een dating site. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen en op zoek zijn naar een slippertje en willen vreemdgaan. Voor sommigen gaat fysiek contact te ver, en deze mannen en vooral vrouwen melden zich aan of met name erotisch te flirten, en minder voor echte fysieke dates. Een andere bekende datingsite voor vreemdgangers is Victoria Milan, met een gratis inschrijving.

logo secondloveMensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur dus omdat ze dit thuis missen. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven, en gaat dit in het geheim. Vreemdgangers en avontuurtjes-zoekers treffen elkaar op deze community.

Vreemdgangers vinden gelijkgestemden

Second Love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden die óók spannende flirts zoeken, hun fanatasie kwijt willen, een date zoeken of echt overspel willen plegen. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet seks-avontuurtje met een minnaar of minnares ga je voortaan naar SecondLove!

De dienst geeft zelf aan dat 40 procent van de vrouwen wel eens vreemdgaat, en van de mannen maar liefst 60%. Of dit waar is weten we niet, maar ze zullen er wel kijk op hebben. Bedenk wel dat dit soort onderzoekjes in hun voordeel is. Sinds enige tijd heeft de site, die onder meer adverteert bij Eredivisie Live, meer dan 300.000 leden. Op de website vind je meer informatie over de werkwijze over de site, en tips over hoe je je dating-avontuur het beste aan kunt pakken.

SecondLove in de Media

De uitbater van de site, Charlie, geeft aan zelf ooit te zijn vreemdgegaan en dat dit zijn relatie meer goed dan slecht heeft gedaan. Zijn site is in veel media voorgekomen, van kranten tot televisie-interviews. een overzicht van alle mediaoptredens vind je op de site. Ook vrouwenbladen als bijvoorbeeld de Linda en Telegraaf Vrouw  gaven al aandacht aan deze nieuwe vorm van internetdating. Secondlove is inmiddels dan ook in heel Nederland en Vlaanderen bekend.

Spannend? Schrijf je hier kosteloos in en bekijk alle vrouwen en mannen: Ook zin in een avontuur?

Dating site Secondlove richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een minnaar of minnares. Dit kan leiden tot een flirt, een date of tot full-pull vreemdgaan. Wil je naderhand een volledig abonnement, dan kost je dit € 69,95 voor een lidmaatschap van twee maanden. Als je via iDeal betaalt loopt je abonnement vanzelf af en wordt niet automatisch verlengd.

Ervaringen en Verhalen

Mensen die serieus overwegen een slippertje te maken zijn hier aan het juiste adres. Meer interessante datingsites voor erotisch contact vindt u rechts. Inschrijven is altijd gratis. We vinden reviews en ervaringen met datingsite Secondlove zeer belangrijk, die kun je achterlaten in de redacties. Heb je klachten over SecondLove, dan kun je dit artikel lezen en aanvullen. Ook spannende verhalen over sexdating lezen we graag terug.

2 thoughts on “SecondLove Vreemdgaan Datingsite”

  1. Second Love is technisch gezien een simpel opgezette website. De profielen die erop staan lijken allemaal echt. Ik heb nu bijna een jaar ervaring ermee en heb meerdere contacten gehad waarvan 2 echt ontmoet. Ik denk dat de zg fakers hier weg blijven omdat er in de profielen veel vrij in te vullen velden zijn waarvan je meteen kunt zien of je te maken hebt met een echt iemand. Fakers zijn meestal niet Nederlands in mijn ervaring. Het aantal actieve profielen valt een beetje tegen en ik heb de indruk dat er meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn. Dat geldt ook voor andere websites overigens wat ze ook durven te beweren. Als je een degelijke website zoekt voor een 2de liefde… een aanrader.

Leave a Comment