Slecht in bed? Seksschool geopend in Wenen

Ben je niet tevreden over je prestaties in bed? In het Oostenrijkse Wenen is sinds kort de eerste seksschool ter wereld geopend. Je moet wel diep in de buidel tasten om je bedprestaties aan te scherpen; een semester op deze opleiding kost je namelijk 1.400 euro.

Dat de eerste seksschool ter wereld juist in Oostenrijk wordt geopend is misschien opvallend; bij dit land denken wij nou niet direct aan een open seksuele moraal. We zijn benieuwd of er in andere landen ook seksscholen worden opgericht. Of er na het behalen van je papiertje veel banen zijn waarin je aan de slag kunt wagen wij te betwijfelen. later bleek het trouwens om een grap te gaan, lees onze update onder aan dit artikel.

Let op: de lessen worden in het Duits gegeven, maar misschien is taal bij zo’n seks-opleiding niet al te belangrijk. De missie van de Austrian International School of Sex (AISOS) is het leren hoe je een betere minnaar of minnares kunt worden. Het hoofd van de school (een dame) verbaast zich over het feit dat mensen vrijwel hun hele leven trainen om betere spieren en hersenen te krijgen, maar dat het verbeteren van de seks skills nauwelijks aandacht krijgt.

Mannen krijg onder andere training hoe ze hun zaadlozing kunnen uitstellen (en dat kunnen ze goed gebruiken ) en vrouwen worden bijvoorbeeld geschoold in orale dienstverlening. Na drie maanden de opleiding te hebben gevolgd ga je als volleerd minnaar of minnares je nieuwe liefdesleven tegemoet.

Sekslessen starten januari

In januari start het eerste semester van deze opleiding; hoeveel studenten zich tot nu toe hebben ingeschreven weten we niet. De lessen zullen, hoezo porno, in een 18de-eeuw landhuis worden gegeven. Verder slapen studenten en studentes door elkaar heen, zodat ze goed kunnen oefenen.

Zie jij toekomst in een seksschool in Nederland? Zijn Nederlanders goede minnaars of is het hoog tijd dat hier ook wat meer aandacht aan seks wordt besteed?

Update

haha, het blijkt om een grap te gaan: de seksopleiding bestaat helemaal niet. Verantwoordelijk is een actiegroep die al vaker grappen heeft uitgehaald. Deze was zeer succesvol: zo werd het bericht onder andere door FOX News en de Toronto Sun uit Canada opgepikt. Wij trapten er ook met open ogen in. Meer lezen over deze grap kan hier. Een zeer succesvolle hoax, al blijft het idee van een erotische opleiding natuurlijk wel prikkelen.

Leave a Comment