Software signaleert Ontrouw en overspel

Een man in Taiwan ontwikkelde een speciaal stukje software waarmee je je vreemdgaande partner kunt betrappen. Als je vermoedens hebt dat je vriend of vriendin ontrouw aan je is, kun je met dit computerprogramma uitvinden of je vermoedens correct zijn of dat je er volledig naast zit.

Het computer programma laat zien wat jouw partner allemaal doet op zijn of haar mobiele telefoon. Het programma reageert op lange gesprekken, maar ook op smsjes met de teksten “ik hou van je” en “ik mis je” en dat type lieve woordjes. Je wordt dan vanzelf gewaarschuwd. De Taiwanees wil de app gratis beschikbaar stellen als deze goed blijkt te werken. De man heeft het helemaal gehad met het bedrog en onrecht in de wereld. Of de applicatie al verkrijgbaar is voor Nederlanders die vreemdgaan vermoeden is nog niet bekend.

Zou jij gebruik maken van deze methode als je bang bent dat je partner vreemdgaat? En als je zelf stiekem een affaire hebt, ben je dan bang dat je op deze manier afgeluisterd wordt? Reacties in de comments.

Leave a Comment