Tips om Overspel geheim te houden

Je hebt al een tijdje een affaire met de buurman, of je doet het al een tijdje stiekem met een oude schoolvriendin. Veel mannen en vrouwen gaan vreemd. Hoeveel precies is onduidelijk; cijfers hierover zijn moeilijk te controleren, maar zeer waarschijnlijk gaat het om meer dan 20% van de gebonden heren en dames. Feit is dat vele mensen hun overspel weten te verbergen, maar er ook genoeg tegen de lamp lopen. Hoe langer je affaire duurt, hoe moeilijker het is deze geheim te houden. Vaak krijgt de partner op den duur toch signalen en aanwijzingen door die op een tweede liefde wijzen.

Nieuwe technologieën en social media hebben het er ook niet eenvoudiger op gemaakt. We geven graag wat advies om er voor te zorgen dat de waarheid minder snel uitkomt. Echter is het in veel gevallen toch de overspelige zelf die de waarheid vertelt; bij velen gaat het geweten op den duur genadeloos knagen. Zo wordt waarschijnlijk de helft van de slippertjes door de dader zélf opgebiecht zonder dat hij of zij betrapt is. Hoor je niet tot deze groep heb je misschien wat aan deze tips.

5 Tips om Overspel te verbergen:

  • Als je al zo nodig via de telefoon contact met je minnaar of minnares moet hebben, laat deze dan nooit slingeren! Zet hem uit als je hem in de oplader doet. Wis de Sms’jes; als je ze echt graag wil bewaren, schrijf ze dan over en bewaar ze op een veilige plek, dus niet in je mobieltje.
  • Vermijd contact op sociale media als Twitter, Facebook of Hyves. Het beste is om elkaar daar totaal niet benaderen, dus stuur geen vriendschapsverzoek en “follow” elkaar niet. Social Networks zijn dé manier om je geheime relatie uit te laten komen.
  • Laat, als je zo stom bent om bij iemand thuis af te spreken, nooit kledingstukken slingeren. Vermijd ook te vele parfum of after shave; dit kan je partner ruiken. Spreek liever af in een motel ergens langs een snelweg, als je daar een sok laat liggen is er geen man overboord.
  • Zorg dat jij en je geheime liefde het eens zijn over wat jullie sexcontact precies betekent. Vermijd situaties waarin de één echt verliefd is en de ander alleen maar voor de lust gaat. Hoe moeilijk het ook is, praat hier zo snel mogelijk over tijdens jullie affaire. Voor een one-night-stand gaat dit natuurlijk niet op, hoewel die ook nog wel eens kunnen blijven plakken aan de ontbijttafel. Als het vreemdgaan voor de één een erg emotionele zaak begint te worden, stop er dan in goed overleg mee.
  • Vertel je overspel aan zo’n min mogelijk mensen. Zelfs je beste vrienden of vriendinnen kunnen moeite hebben je slippertje geheim te houden; vaak vertellen zij het ook weer aan één iemand door omdat ze het toch ook kwijt moeten. Voor je het weet is de halve stad op de hoogte. eis ook van je minnares of minnaar dat hij of zij zo min mogelijk over jullie sexdates vertelt.

Wanneer je je aan bovenstaande tips houdt is de kans een stuk kleiner dat je geheime affaire uitkomt.

Als je nog meer tips hebt kun je die achterlaten in de reacties hieronder. Ook tips over hoe partners overspel kunnen herkennen mogen in de comments. Ook andere reacties over dit onderwerp zijn welkom. Meer lezen over redenen om vreemd te gaan kan op deze pagina, cijfers, statistieken en feiten over dit onderwerp vind je hier

1 thought on “Tips om Overspel geheim te houden”

  1. “Wat niet weet wat niet deert” is mijn levensmotto en “vooral de schijn ophouden en zeker naar de buitenwereld” Bekeren, kinderen nemen, noem maar op. Je partners overspel voor lief nemen zonder ooit te hoeven vertellen over jouw grootste geheim van véle jaren na zelfs de 2e. En vooral huilen nadat je totaal genegeerd en niet meer toegelaten wordt en vooral denken dat je goede vrienden kunt blijven nadat je jaren geleden al door de mand bent gevallen en dit eigenlijk nog steeds niet in de gaten hebt gehad. Want wat niet weet, wat niet deert, toch? Ik kan het weten Freddy Deborah Welffer

Leave a Comment