Veel One Night Stands leiden tot vaste relatie

Neuken Ontbijten Pleite gaat lang niet voor alle one night stands op, zo blijkt uit een onderzoek dat de casual datingsite C-date onder haar leden heeft gedaan. Veel van deze “eenmalige” sekscontacten eindigen namelijk in een stabiele en langdurige relatie. In maar liefst 27% van de one-night-stand is er sprake van meerdere ontmoetingen en zelfs een relatie. De datingsite voor sekscontacten op niveau stelde haar leden tal van vragen over seksuele behoeften, voorkeuren en ervaringen.

Nieuwe Trend

Casual dating raakt steeds meer in zwang, ook in Nederland. Bij dit type sites zijn de leden niet op zoek naar een vaste partner, maar naar wisselende contacten met niveau. Daten op basis van seksuele aantrekkingskracht en zonder verdere verplichtingen: alleen seks. Vrijheid blijheid dus. De bekendste site van dit soort is zonder twijfel C-dating.

C-date is sinds enkele jaren in Nederland actief en richt zich op mannen en vrouwen die hun seksuele grenzen willen verleggen, overpsel willen plegen of op zoek zijn naar een fuckbuddy (iemand om zonder verder gedoe eens in de zo veel tijd het bed mee in te duiken). Uit one night stands waarbij mensen overspel plegen ligt het aantal dat in een relatie resulteert uiteraard een stuk lager.

Vier op de tien ondervraagden gaf aan wel eens vrijblijvend met iemand naar bed te zijn geweest of een pure seksrelatie zonder liefde te hebben gehad. De enquête is ingevuld door ruim 5.500 leden van alle elf landen waar C-dating actief is; minimaal 500 per land. Uit het onderzoek bleek onder meer dat 17% van de ondervraagden wel eens gebruik maakt van een Casual Datingsite om eenmalig sekscontact te zoeken.

Een onderscheid tussen mannen en vrouwen werd helaas niet gemaakt, en spijtig genoeg, voor ons althans, werden er geen vragen over affaires gesteld. We vermoeden echter dat de meeste vreemdgangers na hun daad de relatie niet beëindigen en zeker niet door gaan met diegene waar ze een eenmalig contact hebben gehad. Meer leuke onderzoeken die de site onder haar leden heeft gedaan vind je terug in hun online Magazine. Meer info over C-date op deze pagina. Ervaringen met deze site vind je hier.

Heb jij ervaringen met casual sexdatingsites als C-dating en SecondLove? Maak jij gebruik van internet om eenmalige sexcontacten te zoeken, en heeft zo’none night stand wel eens geleid tot een echte relatie?

Leave a Comment