Vreemdgaan Dating

Vreemdgaan, overspel, slippertjes, affaires, vrouwen met een geheime minnaar, getrouwde vrouwen met een stiekeme minnares. Vreemdgaan is van alle tijden, en het aantal vrouwen en mannen dat vreemdgaat is in de loop der jaren niet bepaald minder geworden. Mensen lijken er steeds minder moeite mee te hebben binnen een relatie vreemd te gaan. Ook is vreemdgaan een belangrijke oorzaak van het stijgende aantal echtscheidingen en gebroken huwelijken.

Als mannen vreemdgaan wordt dit vaak afgedaan als: hij is ontevreden in bed, hij wil eigenlijk een jongere vrouw, hij vindt het leven in de slaapkamer saai. Maar de vraag: “waarom gaat mijn man vreemd” kan niet zo simpel beantwoord worden. In een relatie vreemdgaan is voor mannen ook een grote stap, en komt vaker voort uit emotionele problemen dan uit verlangens. vreemdgaan nl. emancipeert óók. Binnen een relatie vreemdgaan wordt makkelijker gemaakt door de tijdsgeest, maar ook door vreemdgaan dating. Speciale datingsites voor vreemdgaan zijn de laatste jaren gelanceerd, en niet zonder succes. Vreemdgaan.nl wordt namelijk steeds meer “normaal” gevonden. De commercie speelt hier handig op in met dating sites speciaal voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan.

Vreemdgaan nl. is iets dat men pas doet als de ratio het verliest van andere factoren. Zal een vrouw vreemdgaan? Uiteraard, ook vrouwen hebben hun eigen redenen om vreemd te gaan en hun oorzaken die een slippertje veroorzaken wijken eigenlijk nauwelijks af van die van mannen die vreemdgaan. Vrouw vreemdgaan of vrouwen die een minnaar hebben naast hun huwelijk komt vaker voor dan men denkt: Ten opzichte van het vreemdgaan van mannen stijfgt het aantal vrouwen dat vreemdgaat sneller. “Gaat mijn vrouw of vriendin vreemd” is dan ook, in tegenstelling tot vroeger, een vaker gehoorde vraag van mannen. Vreemdgaan dating is dan ook in opkomst; veel vrouwen en mannen die stiekem willen vreemdgaan staan ingeschreven bij SecondLove.nl

Secondlove.nl richt zich specifiek op mensen die willen vreemdgaan of erotische ervaringen zoeken met gebonden mensen. Op Secondlove zijn zowel veel gebonden vrouwen als mannen actief. Als je zelf stiekem wilt vreemdgaan zijn dit de sites die helpen bij je zoektocht. Vreemdgaan met vrouwen is nu makkelijker dan ooit.

2 thoughts on “Vreemdgaan Dating”

  1. In het kader van ons bachelor onderzoek aan de Universiteit van Utrecht hebben wij een vragenlijst ontwikkeld over relaties en ontrouw.
    Hiervoor zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die ervaring hebben met de ontrouw van hun partner. Wij zouden er ontzettend mee geholpen zijn wanneer u de vragenlijst zou kunnen invullen.
    Invullen duurt maximaal 15 minuten en al uw gegevens blijven anoniem (er worden geen herkenbare persoonsgegevens gevraagd).
    Klik op bijgevoegde link om toegang tot de vragenlijst te krijgen of open de link in een nieuwe tab.
    Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Leave a Comment