Waarom vrouwen overspel plegen. En waarom vrouwen overspel herkennen.

Denk je dat vrouwen (ook) overspel plegen? Natuurlijk gaan ze vreemd, maar weet je ook dat ze nog vaker een slippertje maken dan mannen? Vrouwen zijn alleen zeer goed in overspel verbergen, daarom is het moeilijker vrouwen te herkennen die overspel plegen. Toch plegen ze dus vaker overspel dan mannen, maar om andere redenen…

Er moet echt wat aan de hand zijn wil een vrouw overspel plegen

Wil een vrouw een scheve schaats rijden moet er behoorlijk wat aan de hand zijn binnen haar relatie. Een vrouw gaat over het algemeen niet vreemd als ze een keer wat te veel gedronken heeft en versierd wordt.Vrouwen doen dit vaker om emotionele redenen, zo blijkt uit onderzoek. Statistieken wijzen uit dat vrouwen zelden puur uit lust een slippertje maken.

Een lang gevoel van onvrede binnen de relatie ligt vaak ten grondslag aan dit gedrag. Als een vrouw eenmaal een affaire heeft duurt deze vaak ook langer; zelden gaat het hier om een one night stand. De vrouw bouwt een emotionele band op; eigenlijk gaat het vaak om een soort tweede relatie.

Vrouwen die nog niet al te zeker zijn of hun partner wel de juiste is zijn meer vatbaar voor one night stands. Vaak gaat het hier nog om jonge meisjes die nog weinig ervaring hebben met vaste relaties. Vrouwen die snel wantrouwig zijn en vaak snel herkennen dat er iets niet helemaal in de haak is zijn soms zelf ook al eens de mist in gegaan.

1 thought on “Waarom vrouwen overspel plegen. En waarom vrouwen overspel herkennen.”

Leave a Comment