Welkom bij dates-online.nl

Welkom op onze website; dit is de eerste post! En er zullen er nog velen volgen. We zijn deze website gestart omdat er steeds meer datingsites blijken te zijn die zich echt richten op mannen en vrouwen die naast hun relatie wat willen flirten of echt een affaire willen beginnen. We hebben hier geen oordeel over; we stellen het vast.

Welkom: informatie en relevante onderzoekjes

Onze website zoekt en bespreekt dating sites die bedoeld zijn speciaal voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een avontuurtje, een flirt of een echte fysieke afspraak met iemand anders dan de eigen partner. Verder doet dates-online.nl verslag van overspel-gerelateerd nieuws en onderzoeken. Wij zijn er niet om overspel te promoten, maar het is een gegeven dat het bestaat, en gezien onze bezoekersaantallen is er veel interesse voor informatie op dit vlak. Ook in de media verschijnen steeds vaker berichten of onderzoekjes met betrekking tot overspel. Het past bij de tijdsgeest: we willen meer en we willen steeds wat anders.

Stuur jouw eigen verhaal discreet en anoniem in

Wil je helemaal niets lezen maar ben je echt op zoek naar een afspraakje met een ander dan je vriend/vriendin/man of vrouw? Schrijf je gratis in bij één van de gespecialiseerde datingsites voor overspel; deze vind je rechts. Je kunt zelf ook reageren op de verschillende berichten, en jouw mening geven over zaken die hier besproken worden. Houd het altijd netjes. Kies bij voorkeur voor een pseudoniem en plaats niet je eigen naam bij een reactie. Oproepjes voor dates staan we niet toe, daarvoor zijn nu juist die datingsites bedoeld.

Ook je verhalen of gedichten of verboden liefdes, slippertjes en verwante onderwerpen zijn welkom; deze zullen we als ze een toegevoegde waarde hebben zeker plaatsen. Je blijft anoniem; vul dus niet je echte naam in bij het plaatsen van een comment. Verder kun je stemmen op de poll, die altijd iets met dit onderwerp van doen heeft.

Overspel meer geaccepteerd

Getuige het aantal websites over vreemdgangers dat de laatste jaren online komt (SecondLove, C-dating, Victoria Milan et cetera) lijkt het er op dat overspel steeds meer acceptabel wordt gevonden, of dat meer mensen het overwegen. Ook polyamorie wordt steeds normaler gevonden (hierbij wordt er van uitgegaan dat het prima mogelijk is van meerdere mensen tegelijk te houden en dus ook met meerderde partners seks te hebben). De partners vullen elkaar aan, omdat sommige mannen en vrouwen nu eenmaal behoefte hebben aan verschillende karaktereigenschappen.

Ook de crisis speelt een rol in de acceptatie van het hebben van een second love. Vooral mannen zijn in economisch slechte omstandigheden eerder geneigd er meerdere vrouwen op na te houden. We hopen dat je veel plezier aan dit weblog beleeft. Je reacties zijn welkom, maar worden wel eerst door een moderator bekeken alvorens eventueel te worden geplaatst.

Leave a Comment